Vloerwerken en tegelwerken. Of liever een nieuw terras?

Een nieuw terras, de badkamer onder handen nemen of een oude vloer vervangen. Na een plaatsbezoek kiezen we samen de materialen en werken we een plan op maat uit.

Vakmanschap, zowel binnen als buiten.

Bij een nieuwbouw of renovatie kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring. We werken zowel binnen als buiten met dezelfde precisie en vakmanschap. Voorbereidende werken kunnen in de opdracht opgenomen worden: uitbraak en afvoer van een oude vloer, het storten van beton, vloerisolatie (Pur), chapewerken,… .

Badkamerrenovaties beschouwen we als een project op maat, waarbij we nauwlettend rekening houden met uw wensen en behoeften.

We werken graag met:

Natuursteen, Belgische Blauwe Hardsteen (Arduin), Oosterse Blauwe Hardsteen, vloer- en wandtegels (faience). Keramische tegels van 2cm dikte zijn onze specialiteit.

We zijn actief in de Antwerpse Kempen, in het Hageland en Leuven.

Opgegroeid in de gemeente Brecht, startte ik er in 1999 mijn eigen zaak. Dankzij mond-aan-mondreclame bouwde ik in de Antwerpse Kempen een grote klantenkring op. Sinds we in Bekkevoort wonen (2004), zijn we als team ook werkzaam in de regio Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Diest, Aarschot en Leuven.

Contacteer ons

Peter Van Loon BVBA

Oude Tiensebaan 4
3460 Bekkevoort

Telefoon: 0476 32 18 49
E-mail: info@vanloonpeter.be

Adres Sint-Lenaarts

Molenheiken 13
2960 Sint-Lenaarts

Of stuur ons hier een bericht