Bestratingen, terrassen en tuinen

Bij de aanleg van opritten, parkings, tuinpaden en terrassen zorgen we voor een aangepaste, stevige ondergrond. Dankzij een slim ontwerp en een uitstekende afwerking zal u jarenlang genieten van ons werk.

Beton- of kleiklinkers, megategels, dolomiet, grind? Of liever kasseien…

Na een grondige bevraging en opmeting stellen we onze aanpak voor. We vernieuwen leidingen en herstellen verhardingen na het opbreken. Ook de afbraak, grondwerken en afvoer van bouwafval kunnen door ons uitgevoerd worden.

De realisatie van een volledig tuinproject.

Nam u een tuinarchitect onder de arm voor de (her)aanleg van uw tuin tot een levendige buitenruimte met groenelementen en verhardingsstructuren? Sterk in uitvoeringswerken, klaren we deze klus op basis van een professioneel ontwerp.

Droomt u van een zwemvijver of een speelzone voor de kinderen? Uw vaste tuinaanlegger kan bij ons terecht voor grond- graaf en nivelleringswerken. We beschikken over een vrachtwagen met container, een minigraver en kniklader, laserapparatuur en gespecialiseerde kleine materialen.

We werken graag met:

Betonklinkers, megategels, oude en nieuwe kleiklinkers, platines, kasseien, Belgische en Oosterse tegels uit Vietnam of China, Blauwe hardsteen, dolomiet, nidagravel en andere soorten grind.

We werken zowel voor particulieren als industriële klanten.

We zijn actief in de Antwerpse Kempen, in het Hageland en Leuven.

Opgegroeid in de gemeente Brecht, startte ik er in 1999 mijn eigen zaak. Dankzij mond-aan-mondreclame bouwde ik in de Antwerpse Kempen een grote klantenkring op. Sinds we in Bekkevoort wonen (2004), zijn we als team ook werkzaam in de regio Scherpenheuvel-Zichem, Bekkevoort, Diest, Aarschot en Leuven.

Contacteer ons

Peter Van Loon BVBA

Oude Tiensebaan 4
3460 Bekkevoort

Telefoon: 0476 32 18 49
E-mail: info@vanloonpeter.be

Adres Sint-Lenaarts

Molenheiken 13
2960 Sint-Lenaarts

Of stuur ons hier een bericht